Vliegtickets naar Tanger

Het aanbod van vliegtickets naar Tanger is veel groter dan het aanbod naar een bestemming als Al Hoceima. Ook buiten het hoogseizoen zijn er veel mensen die bijvoorbeeld voor zaken naar Tanger reizen. Veelpassagiers die naar Tanger vliegen, reizen door naar bijvoorbeeld Tetouan, Laraych, Asila of Chefchaoun.


Een last minute vliegticket naar Tanger is niet altijd goedkoop. Als u bijvoorbeeld op het laatste moment gedurende een Nederlandse schoolvakantie naar Tanger wilt vliegen, betaalt u daar vaak de hoofdprijs voor.Tanger is een bestemming waar u wel goedkoop heen kunt vliegen, mits u uw reis tijdig boekt.

 

 

Historie en bezienswaardigheden

Tanger heeft een heerlijk Middellandse Zeeklimaat met schitterende stranden die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Voor zowel jongeren als families zijn er genoeg geschikte stranden met speciale faciliteiten. Door de overheid en commerciĆ«le bedrijven worden vaak activiteiten georganiseerd op of rondom de stranden. Denk daarbij aan sporttoernooien maar ook aan concerten en andere culturele evenementen. Op de stranden is veel mogelijk op het gebied van watersport. Huur een jetski en scheur door het water of ga lekker windsurfen op open water. 

 

Wilt u kennis maken met verfijnde historische elementen van Noord Marokko?Dan is een vlucht naar Tanger een absolute must. De oude medina herbergt eeuwenoude straatjes en steegjes waar kleine winkeltjes en kraampjes de boventoon voeren. Verkopers bieden ambachtelijke producten aan waarvan de kennis om ze te maken door de eeuwen heen van leermeester op leerling zijn overgebracht.In de oude medina is het heerlijk vertoeven op het gebied van eten en ook hier geldt: historie is de norm. Typisch Marokkaanse producten worden tegen zeer lage prijzen geserveerd.  


In de buurt van de stad Tanger liggen de Grotten van Hercules. Volgens de legende zou de mythische figuur Hercules hier even uitgerust zou hebben nadat hij zijn twaalf opdrachten had uitgevoerd. Hoewel het verhaal sprekend is, gaande meeste bezoekers naar de grotten voor het adembenemende uitzicht.Tetouan


Veel reizigers uit Nederland blijven niet gedurende hun hele vakantieperiode in slechts een stad. Veel reizigers verkennen ook de gebieden eromheen. Tanger ligt bijvoorbeeld dichtbij Tetouan. Deze stad is de laatste jaren steeds populairder geworden bij Marokkaans Nederlandse reizigers. Tetouan is in tegenstelling tot Tanger klein en knus en staat bekend om de gezellige stranden en uitgaansgelegenheden zoals Marina Smir, Cabo Negro en Martil.

Voor lekkere en verse vis kun je naar Mdiq, oftewel Rincon. Vrouwen (en mannen) die graag shoppen zijn in Tetouan op de goede plek. De winkelstraatjes met leuke hebbedingetjes worden vaak bezocht voor het scoren van nieuwe modeproducten of souvenirs voor thuisblijvers. 


Naast Tetouan zijn ook Asilah en Chefchaouen (de blauwe stad) schitterende steden om te bezoeken.  Tanger is dus een goede uitvalsbasis naar vele mooie steden. Ook de snelweg naar bijvoorbeeld Rabat en Casablanca ontsluit zich hier. 

 

 

 

Tanger

Ook buiten het hoogseizoen zijn er veel mensen die bijvoorbeeld voor zaken naar Tanger reizen.