Vliegtickets naar Nador

Vliegen naar Aroui International Airport (Nador) is niet alleen handig voor de Marokkaanse Nederlanders die naar de directe omgeving van Nador reizen, maar dient ook als perfecte uitvalsbasis voor reizigers naar bijvoorbeeld  Midar, Berkane, Zaio, Driouch of Kassita.


Otla.nl zoekt alle vluchten vanuit Nederland (Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven), België (Brussel) en Duitsland (Düsseldorf) voor u. In een overzicht ziet u direct alle beschikbare vluchten met bijbehorende prijzen naar Nador. U selecteert vervolgens de vlucht die het best bij u past.  


Nador is een van de bestemmingen waar wij in het hoogseizoen naast alle andere vliegtuigmaatschappijen ook met onze eigen chartervluchten werken, waarbij we de vluchten vaak goedkoper kunnen aanbieden.

 

Historie en bezienswaardigheden


In het noordoosten van Marokko ligt de groeiende havenstad Nador. De afgelopen jaren kende Nador een stormachtige ontwikkeling als vliegbestemming. Door de economische groei zijn er meer voorzieningen gekomen die de sfeer in de stad goed hebben gedaan. Nador heeft een Middellandse-Zeeklimaat, wat ervoor zorgt dat de zomers aangenaam warm zijn en de winters mild.


Veel Marokkaanse Nederlanders hebben hun wortels in Nador of omgeving waardoor de zomermaanden aangenaam druk zijn en de voorzieningen goed voor een zonvakantie. Nador profileert zich daarnaast als belangrijke economische stad van Marokko. Door de interessante ligging aan de Middellandse zee wordt Nador steeds belangrijker als het gaat om in- en uitvoer van producten naar bijvoorbeeld Europa. 


Naast het bezoeken van familie,  leent Nador zich goed voor een wandeling op de boulevard en het shoppen in de vele winkelstraten. Nabij de boulevard staan tientallen cafés en eetgelegenheden waar u terecht kunt voor een heerlijk drankje of met familie en vrienden kunt lunchen of dineren. Bij veel van deze gelegenheden zijn speelplaatsen voor kinderen ingericht. Op zomeravonden worden bovendien regelmatig gratis openluchtconcerten georganiseerd van beroemde artiesten.


Nador ligt zo centraal dat het een goede uitvalsbasis vormt naar nabijgelegen steden met andere bezienswaardigheden. Op steenworp afstand ligt bijvoorbeeld de Spaanse enclave Melilla. Hier kunt u schitterende grotten of het fort Ciudad Vieja bezoeken. Bent u een actieveling? In Melilla kunt u ook prima zeilen en andere watersporten beoefenen langs het strand Noray Marina.

 

Bent u een natuurliefhebber en op zoek naar wat rust? Dan is Ras el Ma – eveneens dichtbij Nador - een perfecte plek om kennis te maken met de flora en fauna van Marokko. Op de zoet- en zoutwaterplassen van Ras el Ma komen bijzondere dieren af die je nergens anders zult treffen in Marokko, zoals de grote flamingo, de ooievaar en de ijsvogel. Ras el Ma is verder bekend om het rustige mooie strand en de visrestaurants nabij de haven waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. De vissen komen rechtstreeks van de vissersboten op de grill en vervolgens op uw bord. Eet smakelijk!

 

 

 

Nador

De afgelopen jaren kende Nador een stormachtige ontwikkeling als vliegbestemming.