Vliegtickets naar Al Hoceima

Al Hoceima, één van de meest populaire vliegbestemmingen voor de in Nederland wonende Marokkaanse gemeenschap. Een groot deel van deze gemeenschap heeft haar wortels in deze regio. De Luchthaven van Al Hoceima wordt veelal gebruikt door mensen die in Al Hoceima of omgeving moeten zijn. Veel reizigers boeken hun vliegticket naar Al Hoceima om vervolgens door te reizen naar steden als Imzouren, Ajdir, Beni Bouayach, Aknoul of Tazaghine.


Al hoceima is een van de bestemmingen waar wij in het hoogseizoen naast alle andere vliegtuigmaatschappijen ook met onze eigen chartervluchten werken, waarbij we de vluchten vaak goedkoper kunnen aanbieden. 

 

Historie en bezienswaardigheden

 

Al Hoceima heeft een hoop te bieden. De stad trekt veel jongeren vanwege de mooie stranden met lekkere loungebanken en eigentijdse muziek zoals Playa Quemado en de vele restaurants en cafés. Naast een modern toeristencomplex vindt u op dit strand ook vele watersportmogelijkheden zoals jetskiën of waterfietsen. Maar ook voor degenen die van meer rust houden, is Al Hoceima een goede plek om te vertoeven. Al Hoceima is klein, idyllisch en overzichtelijk. Naast de grote stranden zijn er kleinere rustige familiestranden.


Al Hoceima is prachtig gelegen aan een lange kustlijn.  Rondom de stad liggen mooie authentieke dorpjes die nog niet zijn aangetast door het toerisme. Ezels en paarden worden nog als transportmiddel gebruikt en dorpsbewoners halen nog water uit bronnen. Het landschap wordt gekenmerkt door ruige bergen. Tijdens een wandeling of bus- of autoreis wordt u dan ook getrakteerd op adembenemende uitzichten en natuurfenomenen.  


Tijdens of na een drukke en actieve dag kunt u in Al Hoceima heerlijk eten. Voor de meeste Marokkaans-Nederlandse reizigers is lekker eten een belangrijk onderdeel van de vakantie. Wereldgerechten zijn veelvuldig verkrijgbaar maar Al Hoceima staat vanwege de ligging aan de zee het meest bekend om haar verse vis. Een bezoek aan Al Hoceima is pas compleet als u de verse vis in een van de havenrestaurants heeft geproefd! 

 

 

 

Al Hoceima

Al Hoceima staat vanwege de ligging aan de zee het meest bekend om haar verse vis.